なんにもせんむ(専務)のかんぶつ日記

今日はパスタを食べたくなりました。子どもが小さい時は、一度にたくさんのミートソースを作り ガッツリと食べたりしていました。

歳を重ねていくと、少量で色んな物を少しずつ食べたかったりします。
でもカロリーも気になる そんな時にかんぶつは大活躍です!!
植物繊維が豊富なことや、コレステロールを体外に出してくれる“機能性成分”と呼ばれる栄養素を多く含み、生活習慣病やがんの予防になると注目されています。

乾しいたけ 水菜 エビのパスタ・ひじき ベーコン シソのパスタ 

真っ赤なトマトや玉ねぎいっぱいのミートソースの三種類を作りました。
ナンプラーや、薄口醤油とバターなど シンプルな調味料だけで作ります。

短時間で仕上げられるのでミートソースを煮込んでいる間に2品のソースはささっと準備出来て混ぜるだけ。

パスタが茹で上がったら一気に3種類のパスタの完成です♡

コメントをお書きください

コメント: 4
  • #1

    Kelvin Phong (木曜日, 02 2月 2017 02:55)


    I'm curious to find out what blog platform you're using? I'm having some small security problems with my latest website and I'd like to find something more risk-free. Do you have any suggestions?

  • #2

    Lilly Sterling (木曜日, 02 2月 2017 09:50)


    Usually I don't learn post on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite great post.

  • #3

    Linnea Udell (金曜日, 03 2月 2017 06:42)


    Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this write-up plus the rest of the site is also very good.

  • #4

    Yuki Heins (金曜日, 03 2月 2017 10:25)


    Every weekend i used to pay a visit this web site, because i wish for enjoyment, for the reason that this this site conations actually good funny material too.